Home » Doživeto praznično fotografiranje 2022

Doživeto praznično fotografiranje 2022

Praznični čas je tako za odrasle kot za vaše malčke še posebej čaroben. Zato je tudi fotografiranje v tem obdobju leta nekaj posebnega. Ob koncu leta se spomnimo na vse lepe trenutke, ki smo jih v letu doživeli in prav fotografije nam ponovno prikličejo trenutke in najlepše spomine. …

Tudi letos sva za vas pripravila praznično okrasitev v tradicionalnih odtenkih rdeče in zlate barve. Ambient praznično okrašenega stanovanja vas bo popeljal v doživetje in čas veselega božičnega večera. Okusni domači piškotki pa bodo pričarali čaroben okus praznikov.

Scena je v prvi vrsti namenjena otrokom in družinam, vabljeni ste pa tudi ostali.

Fotografiranje bo potekalo v soboto 19. 11. 2022 (možnost odpiranja dodatnih terminov), v Ljubljani. Na voljo bosta dve sceni (dnevna soba, scena za mizo) ter trije paketi.

Paket presenečenja: Praznično fotografiranje v dnevni sobi

Fotografirali se boste lahko na udobem kavču v dnevni sobi, kjer bo vaše malčke pričakalo presenečenje. Darilo, ki ga bodo otroci odpirali, bo za vas pripravila Jerneja Babič (Ne.Ja.Art).

Paket doživetja: Praznično fotografiranje za mizo ob krašenju pečenih piškotov

Tisti, ki želite posebno doživetje, ste vabljeni za kuhinjsko mizo, kjer bodo otroci barvali praznične piškotke in se z njimi posladkali. Domače piškotke bo priskrbela Barbara Perić (Barbara in piškotki).

Paket maksi doživetja: Doživeto fotografiranje v dnevni sobi in za mizo

Lahko boste ostali tudi dlje časa in rezervirali še bolj doživeti paket fotografiranja ob igranju namiznih iger v dnevni sobi in krašenju piškotov ter medene hiške.

SCENA

Da si boste lažje predstavljali izgled letošnje scene v dnevni sobi in za mizo, sva z asistentom Markom, v sodelovanju s družinico fotografinje Maje Dodič Photography, pripravili sklop promocijskih fotografij, ki vključujejo motive vseh treh paketov.

KAKO BO POTEKALO PRAZNIČNO FOTOGRAFIRANJE?

Skozi fotografije želim ujeti del otroške domišljije, pristna in prava čustva ter prikazati povezanost družine v času praznikov. Zato fotografiranje poteka skozi vnaprej pripravljen program in animacijo ter ob pomoči asistenta.

Na fotografiranju najprej (glede na izbrani paket) ustvarimo nekaj klasičnih poziranih fotografij, ki jih boste lahko uporabili za praznično voščilnico. Nato pa bo fotografiranje zabavno doživetje za vso družino. Ob animaciji, praznični glasbi in ob igri in ustvarjanju, se boste počutili sproščeno in na trenutke pozabili, da ste na fotografiranju.

Za več informacij in ponudbo mi piši na info@nivesbrelihphotography.si.