Home » Družinsko fotografiranje v naravi

Družinsko fotografiranje v naravi

Kljub trenutnim deževnim dnem je pred vrati poletje. Meseci junij, julij in avgust bodo še posebej pestri, saj me čaka veliko zanimivih projektov; porok, družinskih, portretnih in drugih fotografiranj.

Letos bodo na voljo kratka poletna družinska fotografiranja v Ljubljani tekom tedna, a vendar le omejen čas in dan v tednu, saj ste nekateri s svojo rezervacijo fotografiranja pohiteli in je tako veliko terminov že zasedenih. Seveda si lahko rezervirate tudi termin velikega paketa fotografiranja v naravi v Ljubljani in drugod po Sloveniji, vendar so ti na voljo po redni ceni in z doplačilom potnih stroškov.

Kako si rezervirate svoj termin?

  • Kontaktirate me lahko preko spletne strani ali preko telefonskega klica.
  • Nato vam podam podroben opis ponudbe fotografiranja v pdf dokumentu in v kolikor vam ponudba ustreza, si lahko termin rezervirate. Svetujem vam tudi glede lokacije in izbire barv oblačil, ki se ujemajo z letnim časom fotografiranja.
  • V kolikor vam ponudba ustreza, določimo datum fotografiranja in uro.

Kako poteka fotografiranje v naravi?

Družinsko fotografiranje v naravi poteka kot posebno doživetje in lep spomin za vso družino.

Najprej se na lokaciji sprehodite in skupaj najdemo najlepšo ozadje za fotografiranje, kjer ustvarimo klasično skupinsko fotografijo, fotografijo otroka z mamico in otroka z očetom in posamezno fotografijo otroka.

Nato pričnem z “reportažnim” fotografiranjem vaše družine oziroma s predstavitvijo zgodbe vaše družine, ki vključuje zelo sproščeno in zabavno fotografiranje v enem. Fotografiranje poteka tako kot bi odšli sami na izlet z družino, kjer lahko občudujete okolico, sedite na piknik odeji, med sabo klepetate, nabirate cvetje … Jaz pa beležim vaše poglede, trenutke in občutke.

Pri fotografiranju se vedno prilagodim razpoloženju vašega malčka in ga nikoli ne silim v poze, v katerih se ne počuti udobno. Fotografiram ga v igri, ob teku, v trenutkih ko se počuti sproščeno. Velikokrat kar na sami lokaciji fotografiranja najdemo zanimiv element igre oziroma ustvarimo zgodbo za vaše malčke (nabiranje storžev, nabiranje cvetlic), tako postane otrokom fotografiranje zabavna igra in se pri fotografiranju ne dolgočasijo.

Za lažjo predstavo, kako izgleda fotografiranje v naravi, vam v nadaljevanju pokažem par utrinkov s fotografiranja simpatične družinice na Nanosu.

Fotografiranje smo izvedli sredi poletja, v zgodnjih jutranjih urah, ko je bila svetloba še posebej mehka in topla. Nepozabni razgledi in lepa narava sta ponudila krasne motive za družinsko fotografiranje v naravi.

Hvala družinici za možnost objave fotografij.