Home » Fotografiranje črno-bele kolekcije izdelkov Ovchika

Fotografiranje črno-bele kolekcije izdelkov Ovchika

Ker me vedno znova veselijo novi izzivi, sem se v začetku meseca popolnoma navdušila nad kreativnim projektom, ki je nastal v sodelovanju z Majdo Rogelj. Že ob prvem srečanju sem ugotovila, da bo sodelovanje enkratno.

Majda je unikatna kreativka. Njena blagovna znamka Ovchika je izjemno dodelana in kvalitetna. Njeni izdelki so ročno šivani. Natančnost in vztrajnost sta njuni vrlini. Majda izdelke prodaja na Etsyju, zato je bila njena želja, da so fotografije čimbolj čiste in kreativne. Najdete jo na naslovu: https://www.etsy.com/shop/Ovchika. Majdi gredo tudi vse zasluge za novo, svežo in moderno spletno stran na kateri lahko prebirate blog objave. Če ste brez spletne strani in si želite preprosto, praktično in učinkovito spletno stran, je Majda vsekakor pravi naslov.

Danes vam pokažem foto utrinke črno-bele kolekcije izdelkov Ovchika, v naslednjem mesecu pa vam podrobneje predstavim še ostale štiri kolekcije.

V sklopu črno-bele kolekcije si lahko ogledate pet izdelkov, ki jih lahko kombinirate v vaši otroški sobici. Prikupnega medvedka lahko obesite na posteljico, na steno ali pa ga odložite poleg najlepšega okvirja za fotografije.

Ogledate si lahko detajle nove girlande s prikupnimi pingvinčki in zvezdicami.

Medvedek za lahko noč pa je lahko tudi monogram za vašega otroka.

Za izvedbo projekta sva potrebovali svetel in prijeten prostor kot tudi lično zibelko, na kateri sem lahko fotografirala izdelke. Pri fotografiranju mi je bil v pomoč asistent Marko kot tudi Majda. Hvaležna sem za tako izjemna asistenta, ki sta mi pomagala pri razporeditvi predmetov in postavitvi luči. Ta čas sem se lahko osredotočila na lepe motive.

Ker verjameva v moč povezovanja, sva se z Majdo povezali s podjetjem Artorius v Ljubljani, kjer sva najeli svetel in prijeten prostor. Lično vintage zibelko pa sva najeli pri fotografinji Tini Medvešček.

Nastanitev Apartment Artorius Ljubljana se nahaja v Ljubljani in je 1.5 km oddaljena od Prešernovega trga. Priporočam vsakomur, ki si želi prijetne nastanitve in zanesljivega gostitelja, hkrati pa bi si zaželel lep večerni sprehod do starega mestnega jedra.

Vsak fotograf ima svoj unikaten stil, zato si v kopici fotografov lahko najdete sebi najbolj primernega. Rada sodelujem z drugimi fotografi, saj menim, da smo z združevanjem kreativnosti še toliko boljši. Tina Medvešček je izjemna fotografinja. Za vas lahko ustvari spomine, ki vas bodo opomnili, kaj je resnično pomembno v življenju. Ima svoj studio (v bližini Velikih Lašč), fotografira pa tudi v naravi. Če si želite čudovitih portretov vaših novorojenčkov, malčkov, nosečnic in družinic v studiu kot tudi v naravi, jo lepo priporočam.

Foto: Nives Brelih