Home » Fotografiranje otroških oblačil PV Design

Fotografiranje otroških oblačil PV Design

V sodelovanju z Valterjem in Petro iz podjetja PV Design je potekalo prijetno in sproščeno druženje ob delu. Fotografirala sem namreč njune izdelke. Njuno punčko smo oblekli in jo pustili, da se igra s kvačkanimi izdelki Teamigurumi, medtem pa sem lovila simpatične spontane trenutke in nastale so fotografije, ki si jih lahko pogledate v nadaljevanju.

Njuna ljubezen do šivanja se je rodila pred leti, počasi sta nadgrajevala znanje in talent, potem pa sta hobi spremenila v biznis. Med izdelki najdete torbice in hišne copate, z rojstvom njune hčere pa sta dobila idejo o šivanju otroških oblačil. Trenutno je sicer Valter tisti glavni, ki vse skupaj šiva. Petra pravi, da je bolj idejni vodja, Valter pa mora idejo izpeljati do realizacije.

Vsi njuni izdelki so ročno delo, narejeno z veliko mere ljubezni in potrpežljivosti. Na otip sem lahko opazila, da gre za izjemno udobna oblačila, ki bodo vašemu malčku pustila veliko svobode pri gibanju in hkrati udobje. Skladnost barvnih kombinacij in žive barve pa lahko popestrijo zimske dni. Pritegnili so me tudi izjemno natančni šivi, ki zahtevajo veliko časa in koncentracije. 

Valter in Petra se pojavljata na večjih in manjših prireditvah, kjer njune izdelke lahko vidite, otipate in kupite. Sledite pa jima lahko tudi na Facebook strani PV Design.

Petra in Valter, najlepša hvala za to prijetno sodelovanje! Zahvaljujem se tudi, mojstrici kvačkanja, Teamigurumi, za čudovite kvačkane izdelke.