Home » Fotografiranje prvega rojstnega dne

Fotografiranje prvega rojstnega dne

V soboto sem bila, kot fotografinja, del praznovanja prvega rojstnega dne mlade princeske Samante. Njuna starša, Petra in Valter, sta se že veselila novih ujetih spominov.

Najine poti so se prvič srečale na fotografiranju dobrodelne prireditve, kjer me je pogovor z njima navdušil. Prijetnemu in simpatičnemu parčku sva kmalu postala poročna fotografa. … Od takrat dalje sva z Markom, ki mi velikokrat ponudi pomoč v vlogi asistenta, postala njuna prijatelja in družinska fotografa, za kar sva zelo hvaležna.

Na praznovanju rojstnega dne sta Petra in Valter še pred začetkom dogodka poskrbela za tematsko okrasitev prostora. Roza odtenki in tematika Miki Miške so pričarali pravo otroško vzdušje za vse udeležence. Slavljenki sta spekla domače pecivo, ki je bilo zelo okusno, pri tem jima je pomagala tudi babica. Petra je pripravila še dodatno presenečenje za vse udeležence. Polna idej je spekla okusno torto in jo okrasila v stilu Miki Miške.

Petra in Valter, ki ju najdete pod blagovno znamko PV design, tudi tokrat, ljubezni do šivanja otroških oblačil nista izključila iz projekta. Prikupni Samanti sta sešila prav posebne praznične hlačke s krilom v enem, za bodi pa je poskrbela Nikki world.

Slavljenki so udeleženci pripravili prav posebno rojstnodnevno presenečenje. Podarili so ji njenega prvega Mercedesa v roza barvi, s katerim se je Samanta odpeljala v dogodivščine novega leta.

1 Comment

  1. Petra in Valter Kos Fakin
    13. februarja, 2019 / 10:13 pop

    Draga Nives hvala ti za slikanje prvega rojstnega dne najine Samante. Nekaj najlepšega je prejeti tvoje slike, ki nikakor niso samo slike, ampak so večni spomini, ki bodo z nami celo življenje. Slike so posebni trenutki, ko jih prejmeš, se ti srce ogreje in misli zbežijo na tisti dan, ter te vedno znova in znova spomnijo, na celotno dogajanje. Hvala ti, ker bom z tvojimi ujetimi trenutki, nekoč lahko podrobno opisala dan in občutke praznovanja moji mali princesi.