Home » Fotografiranje s stiliranjem na Domačiji Vesel

Fotografiranje s stiliranjem na Domačiji Vesel

V sodelovanju z Vesela Doživetja in stilistko Jagodo Jabuko Godec je nastal zanimiv kreativni projekt stiliranja in fotografiranja domačih dobrot na Domačiji Vesel. Tanja Vesel je poskrbela za domače dobrote in pravo domače vzdušje. Poiskala je tudi primerne statiste. Z Jagodo pa sva poskusili ustvariti primerno sceno, ki bi bolje predstavila domačnost Domačije Vesel. Jagoda je poskrbela za ustrezne dodatke in s stiliranjem poskrbela, da so bili vsi elementi na pravem mestu. Ko sta bili sceni na obeh mizah pripravljeni, sem lahko elemente na mizi fotografirala kot celoto ter posamezne detajle. Na fotografiranju smo imeli tudi statiste, ki so se vživeli v sceno in poskrbeli za občutek domačnosti na fotografijah.

Foto: Nives Brelih

V kolikor si želite oddih v naravi in se želite spočiti, potem je domačija prava lokacija za vas. Poleg čudovite narave in domačih živali na domačiji, vas bo očarala tudi gostoljubnost ter odlična kulinarična izkušnja, ki je ne boste pozabili. Lokalne domače dobrote, s katerimi se boste lahko posladkali, vam bodo pričarale pravo doživetje.

Primer prve scene – dobrote domačije:

Druga scena v nastajanju:

Jagoda je v drugem sklopu predstavitev domačih dobrot Domačije Vesel ustvarila romantično sceno piknik kotička za parčke oz mlade družinice, ki bi želi uživati ob sladkih dobrotah domačije in v lepotah narave.