Home » Nova preobleka poročnega dizajna

Nova preobleka poročnega dizajna

Danes objavljam prav poseben projekt, ki je potekal v sodelovanju s kreativko Majdo Rogelj, s katero sicer že dlje časa sodelujeva na ostalih projektih.

Ker se zadnje čase z Markom še bolj usmerjava k fotografiranju porok, sva si zaželela, da bi tudi sam grafični dizajn povzdignila na višji nivo. Cilj tega oblikovanja je bil predvsem preko tiskovin potencialnim strankam predstaviti najina fotografiranja, taka kot so v resnici – profesionalna, pa vendar osebna, delikatna in prilagojena za vsak par.

Najprej sva z Majdo določili rdečo nit dizajna, ki se bo aplicirala na vse tiskovine. Izbrala sem krasne, nežne akvarelne rožice s pridihom elegance in slovesnosti – ki ga predstavlja zlata barva in zlate pikice. Po izbranem glavnem dizajnu sva določili še tiskovine, ki bi bile primerne ob tej priložnosti.

Prva in osnovna tiskovina je bila seveda predstavitev ponudbe. Glavna ponudba je bila oblikovana kot manjša A5 knjižica. V sami knjižici se nahaja opis celotne poročne ponudbe ter prostor za morebitne beležke. Posebej je bil oblikovan še vložni list s cenami. Predvideli sva namreč, da bi se cene utegnile čez čas spremeniti, zato v tem primeru ne bo treba spreminjati in ponovno tiskati celotne ponudbe, ampak samo vložni list.

Druga bistvena tiskovina je seveda darilni bon. Darilni bon je namenjen vsem tistim, ki so pri nama že naročili fotografiranja poroke in bi radi doživetje podarili tudi drugim. Namenjen pa je tudi takim, ki šele iščejo poročnega fotografa in bi si radi podarili nepozaben dan. Na darilni bon sva vključili mojo realno fotografijo enega od šopkov, ki je odlično sovpadel z barvno shemo.

Z zadnjo tiskovino, ki je ravno tako pomembna kot ponudba, sva mislili na vse najine obstoječe stranke. Po vsaki poroki paru pošljem fotografije v lični embalaži, a je manjkala pika na i. Zamislili sva si torej ljubko zahvalo, s katero dava paru vedeti, da sva bila hvaležna, da sva bila lahko del krasne zgodbe. Zahvala je bila oblikovana kot mini brošurica z lepimi željami.