Home » O meni

O meni

Pozdravljeni,

Sem Nives Brelih, fotografinja, ki išče iskrice v očeh zaljubljenih parov, pristne trenutke, iskrene nasmehe in prefinjene detajle.

Fotografiranje pri meni poteka zelo sproščeno in je namenjeno tistim, ki si želite poleg poziranih tudi veliko spontanih ujetih trenutkov. Osrečijo me pozitivni, iskreni in nasmejani ljudje, ki jih srečam na projektih.

Pri poročnem in družinskem fotografiranju ujamem vaš najlepši dan in vašo družinsko zgodbo v obliki reportaže pristnih fotografij. Pri fotografiranju mi pomaga asistent Marko, ki pomaga pri animaciji vaših malčkov, tako lahko za vas ujamem nasmejane in zabavne fotografije. 

Pri poročnem in družinskem fotografiranju ujamem vaš najlepši dan in vašo družinsko zgodbo v obliki reportaže pristnih fotografij. Pri fotografiranju mi pomaga asistent in drugi fotograf Marko Pečovnik, ki pomaga pri animaciji vaših malčkov, tako lahko za vas ujamem nasmejane in zabavne fotografije. 

Verjamem v moč povezovanja in podpiranja kvalitetnih slovenskih izdelkov, zato rada sodelujem tudi z drugimi podjetniki in kreativci, ki potrebujejo novo vizualno podobo podjetja ter fotografije za promocijo.

Moj pogled na fotografijo si lahko preberite tudi v objavi Primorskih novic.

Foto: Fototrenutki

 

Foto: Maja Dodič Photography

Z Markom obožujeva izlete in odkrivanje neznanih poti, kjer včasih čisto po naključju odkrijeva arheološko dediščino. Rada imava morsko idilo kot tudi hribovite pokrajine, saj obožujeva hojo in naravo.

Foto: Matjaž Kirn

 

Primere najlepših fotografij si lahko ogledate pod zavihkom GALERIJE, zgodbe pod zavihkom ZGODBE ter reference pod zavihkom REFERENCE.

 

Veseliva se novih sodelovanj.

Rezerviraj termin.

Telefon: 041 212 438

Mail: info@nivesbrelihphotography.si