O meni

Pozdravljeni,

sem Nives in moja strast je iskanje pristnih trenutkov in drobnih detajlov, ki jih večina ne opazi.

Foto: Sabina Tomažič Izlakar

Fotografija je moj način življenja in pogleda na svet. Fotografije, ki jih ustvarjam predstavljajo zgodbe prisrčnih porok in prikupnih parov, spontani trenutki družinic in iskreni otroški nasmehi, …

Ko fotografiram posameznike in ustvarjam portrete, želim ujeti pravi karakter portetiranke / -ca.

Rada imam izzive in nove, drugačne projekte, zato v svoji ponudbi ponujam tudi fotografiranja za podjetja. Navdušujejo me zgodbe mladih podjetnikov, ki živijo svoje sanje.

Menim, da smo lahko najboljši, ko se med seboj povežemo in si izmenjamo misli in ideje, zato mi pri fotografiranju večkrat pomaga moj fant Marko, največkrat v vlogi asistenta. Tako združujeva kreativnih in tehnični del fotografije.

Foto: Sabina Tomažič Izlakar

Z Markom imava veliko skupnih interesov, med drugim obožujeva izlete in potovanja. Včasih najdeva idejo za zanimiv izlet v google zemljevidu in se že v roku nekaj minut odpraviva v neznano. Zaradi raziskovalnega duha, naju vedno znova razveselijo fotogenični skriti kotički s čudovitimi razgledi ter zgodovinske znamenitosti regije. Fotoaparat je tako velikokrat najin zvesti spremljevalec. 🙂

Foto: Sabina Tomažič Izlakar

Osrečijo naju pozitivni, iskreni in nasmejani ljudje, ki jih srečujeva na projektih. Ti trenutki bogatijo najine fotografske in življenjske izkušnje.

Foto: Osebni arhiv

Primere najlepših fotografij si lahko ogledate pod zavihkom GALERIJE ali pa si preberite zgodbe pod zavihkom ZGODBE.

 

Veseliva se novih sodelovanj.

 

Telefon: 041 212 438

Mail: info@nivesbrelihphotography.si