O meni

Pozdravljeni,

sem Nives in moja strast je iskanje pristnih trenutkov, ki vam ponovno pričarajo spomine na pomemben trenutek iz preteklosti. Obožujem fotografiranje drobnih detajlov in motivov, ki jih večina ljudi, v hitrem tempu življenja in zaradi pomanjkanja časa, težje opazi.

Foto: Marko Pečovnik

Fotografija je moj način življenja in pogleda na svet. Vsak projekt s katerim se srečam na fotografski poti, je edinstven. Pri poročnem fotografiranju mi v večini pomaga moj fant, asistent Marko, s katerim vam želiva predstaviti in pričarati nepozabno doživetje in novo izkušnjo.

Obožujem iskanje pristnih čustev in iskrenih otroških nasmehov. Pri vsakem posamezniku želim ujeti karakter fotografirane osebe. 

V ponudbi ponujam tudi fotografiranje za podjetja. Navdušujejo me zgodbe mladih podjetnikov, ki živijo svoje sanje.

Menim, da smo lahko še boljši, ko se med seboj povežemo in si izmenjamo misli in ideje, zato mi pri fotografiranju velikokrat pomaga Marko, največkrat v vlogi asistenta animira vaše malčke ali pa mi pomaga z odbojnikom. 

Foto: Nives Brelih

Z Markom imava veliko skupnih interesov, med drugim obožujeva morje in plavanje, zato so nama fotografiranja ob morju še posebej čarobna. Rada imava tudi sprehode v naravo, zato se včasih odpraviva na izlet v hribe, kjer lahko fotografirava nepozabne razglede. Zaradi ljubezni do umetnostne zgodovine in arheoloških ostankov, se rada odpraviva na ogled srednjeveških mestec, zapuščenih gradov itd.

Foto: Sabina Tomažič Izlakar

Osrečijo naju pozitivni, iskreni in nasmejani ljudje, ki jih srečujeva na projektih. Ti trenutki bogatijo najine fotografske in življenjske izkušnje.

Foto: Osebni arhiv

Primere najlepših fotografij si lahko ogledate pod zavihkom GALERIJE ali pa si preberite zgodbe pod zavihkom ZGODBE.

 

Veseliva se novih sodelovanj.

 

Telefon: 041 212 438

Mail: info@nivesbrelihphotography.si