Home » Objava fotografij v katalogu turistične agencije Kareta turizem

Objava fotografij v katalogu turistične agencije Kareta turizem

Letos so se Vesela doživetja (Tanja Vesel) skupaj s Kareta turizem (Nina Knez) predstavili na ITB Berlin.

Tanja Vesel je podjetnica že več kot 7 let. Dela v turizmu in ima lastno agencijo, v okviru katere nudi organizacijo dogodkov in animacijo. Odlikuje jo organizacija doživetij po meri. Nudi historične programe za šole in vrtce in zaključene skupine. Doživetja za družine z poudarkom na podeželju, naravi ali preteklosti. Nudi celo doživetja za samske. Pod njenim turističnim vodstvom lahko začutiš Slovenijo iz drugačnih perspektiv. Polni vtisov si lahko, obkroženi z naravo, spočijete v turistični nastanitvi Domačiji Vesel.

Kareta Turizem je turistična agencija, ki organizira izlete za skupine po Sloveniji in sosednjih državah. Poleg tega je vhodna agencija za Koroško ter vhodna agencija za Slovenijo in Balkan.

ITB Berlin sejem je bil zelo zanimiv. Imeli so veliko sestankov z zainteresiranimi turističnimi agencijami iz Nemčije, Hrvaške, Italije in Španije. Na sejmu so predstavili tudi nov katalog, ki ponuja doživetja z lokalnimi vodniki in dobro regionalno kulinariko.

V nadaljevanju si lahko ogledate fotografije, ki so nastale na lep pomladni dan za predstavitev lokalni dobrot in udobno bivanje na Domačiji Vesel.