Home » Ponudba

Ponudba

Poročno fotografiranje

Z asistentom Markom obožujeva ustvarjanje pristnih, ujetih trenutkov in takšen je tudi stil fotografiranja. Z naravni svetlimi odtenki želiva prikazati poročni dan v najlepši luči saj gre za svetel, srečen in topel dogodek. Skozi fotografije, na dokumentaren način, pripovedujeva zgodbo. Ustvariva pa tudi klasične ali zabavne pozirane fotografije.

Ob prejemu fotografij vaju čaka posebno presenečenje.

Ponudbo poročnega fotografiranja sestavlja mali, srednji, veliki in deluxe paket. (Za več informacij glej zavihek Cenik.)

Mali paket (do 5 ur fotografiranja) je namenjen parom, ki želijo imeti fotografiran civilni in cerkveni obred ter njune portrete na lokaciji in skupinsko fotografijo. Fotografije dobita na USB ključku.

Srednji paket (do 12 ur fotografiranja) je namenjen parom, ki si želijo imeti fotografirano šrango, civilni in cerkveni obred, portrete para in skupinsko fotografijo ter fotografije poročnega slavja (do razreza torte, meta šopka in podvezice). Fotografije dobita na USB ključku. V ponudbi je vključena možnost brezplačnega predporočnega fotografiranja.

Veliki paket (do 16 ur fotografiranja) je namenjen parom, ki si želijo imeti fotografirane poročne priprave pri nevesti in ženinu, šrango, civilni in cerkveni obred, portrete para in skupinsko fotografijo ter fotografije poročnega slavja (do razreza torte, meta šopka in podvezice). Fotografije dobita na USB ključku. V ponudbi je vključena možnost brezplačnega predporočna fotografiranja.

Deluxe paket z vključeno fotoknjigo in kratkim slideshowom izbranih fotografij (do 16 ur fotografiranja) je namenjen parom, ki si želijo imeti fotografirane poročne priprave pri nevesti in ženinu, šrango, civilni in cerkveni obred, portrete para in skupinsko fotografijo ter fotografije poročnega slavja (do razreza torte, meta šopka in podvezice). Fotografije dobita na USB ključku. Ko so fotografije urejene, fotografinja izbere 80-100 najboljših fotografij s poročnega dne in pripravi kvalitetno fotoknjigo, ki vama jo preda v živo na ponovnem srečanju. V ponudbi je vključena tudi izdelava kratkega videa – slideshowom izbranih fotografij (izberem 100 najlepših fotografij). V ponudbi je vključena možnost brezplačnega predporočna fotografiranja.

Vsi štirje paketi vključujejo predhoden ogled vaše poročne lokacije / lokacij, možnost predhodnega srečanja s fotografoma (fotograf + drugi fotograf (asistent)) ter potne stroške (do 100 km iz Ljubljane in pot nazaj, vsi nadaljni se štejejo 18 centov / km).

 

Predporočno fotografiranje

Je predpriprava na poročno fotografiranje. Lokacijo fotografiranja si izbereta sama, glede na vajine interese in zanimanja. V kolikor želita pa vama lahko podam tudi predloge.

Na predporočnem fotografiranju spoznata trike poziranja, način dela in se lahko preizkusita pred objektivom. Zavedam se, da najlepše fotografije nastanejo takrat, ko je človek sproščen, vesel in ko zaupa osebi za objektivom.  

 

Družinsko fotografiranje v naravi ali pri vas doma

Pametni telefoni vam omogočajo ustvarjanje fotografij ob vsakem trenutku. Te fotografije pa so velikokrat neostre, slabo osvetljene in neprimerno ujete. Zgodi se lahko, da se fotografije na telefonu po pomoti izbrišejo. Velikokrat so mamice in očetje v vlogi fotografa, zato so otroci na fotografiji sami. …

Zavedati se moramo, da so fotografije neponovljiv spomin na otrokovo odraščanje, tako za vas kot za vašega malčka, zato priporočam, da se za družinsko fotografiranje odločite vsaj enkrat letno.

Družinsko fotografiranje v naravi ali pri vas doma (v kolikor bi želeli fotografiranje na vašem domu), je na voljo v vseh letnih časih. Primerno je za vsako družinico. Priporočljivo je za otroke od 7. mesecev dalje, ko že lahko sami sedijo in opazujejo okolico.

V primeru družinskega fotografiranja v naravi imejte s seboj pijačo pa tudi kakšen manjši prigrizek za na pot. Oblecite se v udobna oblačila vaših najljubših barv saj se boste tako najbolje počutili. Predlagam, da prinesete odejo za piknik kot tudi najljubše otrokove igrače. Prepričana sem, da mu bo spomin na najljubšo igračo iz otroštva, v odrasli dobi veliko pomenil.

Na fotografiranju najprej ustvarim klasične družinske fotografije, saj je takrat vaš otrok takrat najbolj spočit (vedno se v prvi vrsti prilagodim razpoloženju vašega otroka). Kasneje otroka pustite pri igri, jaz pa ujamem pristne, zabavne trenutke. Pri fotografiranju mi običajno pomaga asistent Marko. Na fotografiranju se v vlogi modela preizkusita tudi starša.

 

Fotografiranje nosečnic v naravi

Fotografiranje poteka na lokaciji, ki si jo sami izberete ali pa vam jo predlagam jaz. S seboj lahko pripeljete vašega partnerja in ostale člane družine. Traja cca 1 uro. Fotografiranje vključuje portrete nosečnice, detajli trebuščka, fotografije s partnerjem in z ostalimi družinskimi člani. (Za več informacij glej zavihek Cenik.) 

 

Fotografiranje novorojenčkov

Pri fotografiranju novorojenčkov gre za “lifestyle” fotografije to pomeni, da fotografiram trenutke, ko mamica drži v rokah novorojenčka, trenutke, kjer se vidijo pristna čustva, brez dodatnih rekvizitov. Ustvarim tudi klasično skupinsko fotografijo. Seveda lahko prinesete vaše rekvizite, otrokov najljubši medvedek je vedno dobrodošel.

 

Portretno fotografiranje v naravi ali v prostoru

Pri portretnem fotografiranju vedno prisluhnem vašim željam. Na fotografijah želim ujeti vaš karakter in sproščenost ob fotografiranju. Med fotografiranjem vas usmerjam pri poziranju ter sproti pokažem fotografije, ki pri tem nastajajo.

Lokacijo fotografiranja izberete vi ali pa vam jo predlagam jaz.

 

Fotografiranje dogodkov

Pri fotografiranju dogodkov se osredotočim na ustvarjanje zgodbe iz fotografij. Iščem najlepše detajle in pristne motive. Takšni dogodki so lahko otroški rojstni dnevi, rojstni dnevi odraslih, 50 letnice, praznovanja podjetij, festivali, fotografiranje plavalnih tečajev itd. 

 

Fotografiranje za podjetja

V današnji dobi socialnih omrežij in prisotnosti na spletu, je dobra fotografija ključna za prodajo. Menim, da lahko z dobro fotografijo tudi bolje sporočite poslovno vizijo in karakter vašega podjetja.

Fotografiranje za podjetja vključuje:

  • fotografije poslovnih portretov (Dobra profilna fotografija na LinkedIn-u daje večje zaupanje vaših strank v podjetje in njegove uspehe.)
  • fotografije vaših izdelkov (Te fotografije morajo biti ostre, z dobrim kadrom in prave resolucije).
  • fotografije poslovnih prostorov in proizvodenj (Urejeni prostori podjetja dihajo njegovo uspešnost.)
  • fotografiranje turističnih ponudb (Turistične agencije, AirBnb, hoteli, …)

Vsakemu podjetju pripravim prilagojeno ponudbo.