Ponudba

Poročno fotografiranje

Obožujeva ustvarjanje pristnih, ujetih trenutkov in takšen je tudi najin stil fotografiranja. Z naravni svetlimi odtenki želiva prikazati poročni dan v najlepši luči saj gre za svetel, srečen in topel dogodek. Skozi fotografije, na dokumentaren način, pripovedujeva zgodbo. Ustvariva pa tudi klasične ali zabavne pozirane fotografije.  Ob prejemu fotografij pa vaju čaka posebno presenečenje.

Ponudbo poročnega fotografiranja sestavlja mali, srednji in veliki paket. (Za več informacij glej zavihek Cenik.)

Mali paket je namenjen parom, ki želijo imeti fotografiran civilni in cerkveni obred ter njune portrete na lokaciji in skupinsko fotografijo. Fotografije dobita na USB ključku.

Srednji paket je namenjen parom, ki si želijo imeti fotografirano šrango, civilni in cerkveni obred, portrete para in skupinsko fotografijo ter fotografije poročnega slavja (do razreza torte, meta šopka in podvezice). Fotografije dobita na USB ključku. V ponudbi je vključeno predporočno fotografiranje.

Veliki paket je namenjen parom, ki si želijo imeti fotografirane poročne priprave pri nevesti in ženinu, šrango, civilni in cerkveni obred, portrete para in skupinsko fotografijo ter fotografije poročnega slavja (do razreza torte, meta šopka in podvezice). Fotografije dobita na USB ključku. V ponudbi je vključeno predporočno fotografiranje.

Vsi trije paketi vključujejo predhoden ogled vaše poročne lokacije / lokacij, možnost predhodnega srečanja s fotografoma (priporočljivo) in potni stroški.

 

Predporočno fotografiranje

 Je predpriprava na poročno fotografiranje. Lokacijo fotografiranja si izbereta sama in si tako ustvarita nepozabne spomine na lokaciji, ki vama veliko pomeni. V kolikor želita pa vama lahko podava tudi predloge.

Na predporočnem fotografiranju spoznata trike poziranja, način dela in se lahko preizkusita pred objektivom. Zavedava se, da najlepše fotografije nastanejo takrat, ko je človek sproščen, vesel in ko zaupa osebi za objektivom.  

 

Družinsko fotografiranje v naravi ali pri vas doma

Pametni telefoni vam omogočajo ustvarjanje fotografij ob vsakem trenutku. Te fotografije pa so velikokrat neostre, slabo osvetljene in neprimerno ujete. Zgodi se lahko, da se fotografije na telefonu po pomoti izbrišejo. Velikokrat so mamice in očetje v vlogi fotografa, zato so otroci na fotografiji sami. …

Zavedati se moramo, da so fotografije neponovljiv spomin na otrokovo odraščanje, tako za vas kot za vašega malčka, zato priporočam, da se za družinsko fotografiranje odločite vsaj enkrat letno.

Družinsko fotografiranje v naravi ali pri vas doma (v kolikor bi želeli fotografiranje na vašem domu), je na voljo v vseh letnih časih. Primerno je za vsako družinico. Priporočljivo je za otroke od 7. mesecev dalje, ko že lahko sami sedijo in opazujejo okolico.

V primeru družinskega fotografiranja v naravi imejte s seboj pijačo pa tudi kakšen manjši prigrizek za na pot. Oblecite se v udobna oblačila vaših najljubših barv saj se boste tako najbolje počutili. Predlagam, da prinesete odejo za piknik kot tudi najljubše igrače vašega otroka. Prepričana sem, da mu bo spomin na najljubšo igračo iz otroštva veliko pomenil v odrasli dobi.

Na fotografiranju najprej ustvarim klasične družinske fotografije, saj je takrat vaš otrok takrat najbolj spočit (vedno se v prvi vrsti prilagodim razpoloženju vašega otroka). Kasneje otroka pustite pri igri, jaz pa ujamem pristne, zabavne trenutke. Pri fotografiranju mi običajno pomaga asistent Marko. Na fotografiranju se v vlogi modela preizkusita tudi starša.

 

Fotografiranje nosečnic v naravi

Fotografiranje poteka na lokaciji, ki si jo sami izberete ali pa vam jo predlagam jaz. S seboj lahko pripeljete vašega partnerja in ostale člane družine. Traja cca 1 uro. Fotografiranje vključuje portrete nosečnice, detajle, fotografije s partnerjem in z ostalimi družinskimi člani.

V primeru nosečniškega fotografiranja imate možnost izbire dveh posebnih paketov: POSEBNI PAKET Nosečnica + Novorojenček ali POSEBNI PAKET Nosečnica + novorojenček + dojenček (Za več informacij glej zavihek Cenik.) 

Pri fotografiranju novorojenčkov gre za “lifestyle” fotografije to pomeni, da fotografiram trenutke, ko mamica drži v rokah novorojenčka, trenutke, kjer se vidijo pristna čustva, brez dodatnih rekvizitov. Seveda lahko prinesete vaše rekvizite, otrokov najljubši medvedek je vedno dobrodošel.

 

Portretno fotografiranje v naravi ali v prostoru

Pri portretnem fotografiranju vedno prisluhnem vašim željam. Na fotografijah želim ujeti vaš karakter in sproščenost ob fotografiranju. Med fotografiranjem vas usmerjam pri poziranju ter sproti pokažem fotografije, ki pri tem nastajajo.

Lokacijo fotografiranja izberete vi ali pa vam jo predlagam jaz.

 

Fotografiranje za podjetja

Ljudje smo vizualna bitja, zato nas nekatere fotografije pritegnejo zaradi česar izdelek prej kupimo. Z dobro fotografijo lahko tako pospešimo prodajo vaših izdelkov in bolje sporočimo poslovno vizijo in karakter podjetja.

Fotografiranje za podjetja vključuje:

  • fotografije poslovnih portretov (Dobra profilna fotografija na LinkedIn-u daje večje zaupanje vaših strank v podjetje in njegove uspehe.)
  • fotografije vaših izdelkov (Te fotografije morajo biti ostre, z dobrim kadrom in prave resolucije).
  • fotografije poslovnih prostorov in proizvodenj (Urejeni prostori podjetja dihajo njegovo uspešnost.)
  • fotografiranje turističnih ponudb (Turistične agencije, AirBnb, hoteli, …)

Vsakemu podjetju pripravim prilagojeno ponudbo.