Home » Poročna fotoknjiga

Poročna fotoknjiga

Vajina poroka je enkraten in pomemben življenjski dogodek v katerega ste vložili veliko planiranja in truda pri izbiri vajine najljubše poročne lokacije, najlepšega poročnega šopka in popolne poročne obleke v najljubši barvni kombinaciji. Poiskala sta vama najprimernejšo poročno gostilno in glasbenike. Ob sebi sta imela ljudi, ki vama največ pomenijo. … Pri izbiri poročnega fotografa sta poiskala zanesljivi osebi, z unikatnim stilom fotografiranja, kateri sta zaupala reportažo vajinega najpomembnejšega dne. … Na podlagi naštetega z asistentom Markom meniva, da si vajine poročne fotografije vsekakor zaslužijo specifičnega mesta v vajinem domačem okolju. Naj bo izgled vajine poročne fotoknjige nekoliko drugačen od običajne knjige in tako popoln kot je bil sam poročni dan.

Poročne fotografije, ki jih hranite le na zunanjem disku ali usb ključku, se lahko po pomoti izbrišejo ali kje založijo (vsekakor priporočava, da si ustvarite dodatno varnostno kopijo). Natisnjene fotografije v poročni fotoknjigi pa imajo dodano vrednost. Fotoknjiga ima prav posebno mesto v vašem domačem okolju. Vedno znova jo lahko pokažete prijateljem na obisku, odnesete jo lahko s seboj, … Je edini ohranjen natisnjen spomin, ki pripoveduje vajino poročno zgodbo in ga lahko delite z mlajšo generacijo.

Glede na predhodne izkušnje opažava, da so elegantne visokokvalitetne poročne fotoknjige, ki so natisnjene pri zunanjem profesionalnem ponudniku tiska fotografij, prava paša za oči. Zunanji izgled fotoknjige si lahko izberete sama in si tako ustvarita spomin, ki se lepo ujema s stilom vajinega poročnega dne.

Foto: Nives Brelih