Home » Portretno fotografiranje v naravi med cvetočimi drevesi

Portretno fotografiranje v naravi med cvetočimi drevesi

Ko se pomlad prebudi, se narava spremeni v slikovite spomladanske barve in dišeče cvetove. V prijetnih spomladanskih temperaturah postane fotografiranje posebej zabavno. Med prvimi spomladanskimi motivi so tudi letos zacvetela drevesa v Parku kulture v Ljubljani, ki so ponudila unikatno in časovno omejeno spomladansko kuliso za vse ljubitelje cvetja.

Scena pa ni bila namenjena le fotografiranju družinic in otrok, ampak ste jo lahko izkoristili tudi za portretna fotografiranja in spletno predstavitev vašega podjetja na spletu (spletna stran, socialna omrežja).

Fotografiranja v sceni se je udeležila tudi simpatična Sara Events, mlada organizatorka dogodkov, ki obožuje poletna jutra in sončne zahode, iskrene ljudi, tulipane in cvetje. S Saro sva ustvarili obširnejši sklop fotografij, saj je s seboj prinesla več kompletov oblačil, ki jih bo lahko uporabila za svojo promocijo.

Sara, hvala za tako prijetno in sproščeno družbo. 🙂

Nova fotografiranja med cvetjem bodo na voljo v naslednjem letu, v naslednjih mesecih pa se še najde kakšen termin za mini fotografiranja v parku, med vrtnicami, … itd.