Home » Poslovni in lifestyle portreti za podjetje Gaia Naturelle

Poslovni in lifestyle portreti za podjetje Gaia Naturelle

Živilska tehnologinja Anja Bordon je mlada, uspešna podjetnica, ki jo gotovo že poznate iz projekta Štartaj Slovenia s produktom Gaia Naturelle Kolagen shot.

Anja je skupaj z njenim bratom ustvarila naravno prehransko dopolnilo, ki med drugim vsebuje hidroliziran ribji kolagen, MSM, vitamine C, E in B6 ter cink, za bolj mladosten izgled kože, las in nohtov. Kolagen je že več kot desetletje najbolj učinkovito prehransko dopolnilo proti staranju.

Fotografiranje odločne, prijazne in izjemno srčne podjetnice, je bila zelo prijetna izkušnja. Njena zgodba je nekaj izjemnega. … Pravijo, da so večkrat najuspešnejši tisti, ki gredo skozi težje preizkušnje v življenju, saj znajo tako bolje ceniti življenje in si s trudom in željo po uspehu, ustvarijo sanjsko službo.

Z Anjo sva v naravi ustvarili nekaj sproščenih poslovnih portretov, kot tudi primere lifestyle portretov na domu.

Ujeti, spontani pa tudi pozirani trenutki so v današnjem času instagrama in facebooka vse bolj pomembni. Sodoben podjetnik, ki sledi trenutnim trendom v oglaševanju, se zaveda pomena prisotnosti na socialnih omrežjih in pomena sporočilnosti skozi fotografijo. Menim, da so fotografije, ki osebo iskreno predstavijo, bolj vabljive k ogledu in spremljanju na socialnih omrežjih. Zvesti sledilec pa lahko, ob poistovetenju s stranko, postane končni kupec.