Home » Valentinovo fotografiranje za pare

Valentinovo fotografiranje za pare

Fotografiranje je namenjeno vsem parom, ki želijo svojo ljubezen ovekovečiti v objemu nežne in prefinjene kulise, ki hkrati izpostavi ljubečnost edine in resnične predanosti.

Pri oblikovanju scene sva z asistentom Markom v projekt vključila Jagodo iz Shabby house, uspešno podjetnico, ki nama je pomagala oblikovati ljubko, elegantno in romantično dekoracijo iz suhega in svežega cvetja ter drugih naravnih materialov v kombinaciji z vintage dekoracijo. Tudi naju je njena kreativnost, smisel za estetiko in iznajdljivost popolnoma navdušila.

Če ste ljubitelji naravnih materialov in preprostih, elegantnih dodatkov v vintage stilu, je njena stran Shabby house, pravi naslov za vas.

Prvi termin, ki bo na voljo za valentinova fotografiranja v Ljubljani, je nedelja, 9.2.2020.

Mali paket valentinovega fotografiranja znaša 60 eur.

Vključuje:

  • 30 min fotografiranja
  • 9 digitalno urejenih fotografij poslanih po Wetransferju
  • 9 natisnjenih fotografij velikosti 13×19 cm, poslanih po pošti.

Oblačila za fotografiranje naj bodo sicer čisto po vašem izboru, predvsem taka, da se boste v njih dobro počutili. A vseeno mali stilski nasvet – če želite, da bodo fotografije še bolj prišle do izraza, svetujem, da se oblečete v barve, ki sodijo h kulisi – nežni, pastelni odtenki v roza, zelenih, bež ali belih tonih oz klasična črna.

V kolikor si želite prav posebnega profesionalnega ličenja na dan fotografiranja pa je na voljo tudi veliki paket valentinovega fotografiranja, ki vključuje profesionalno ličenje s strani Sanele J.

Rezervacije sprejemam na info@nivesbrelihphotography.si.

Število mest je omejeno. 😊