Home » Ponudba

Ponudba

Poročno fotografiranje

Z asistentom Markom obožujeva ustvarjanje pristnih, ujetih trenutkov in takšen je tudi najin stil fotografiranja. S svetlimi odtenki barv želiva prikazati poročni dan v najlepši luči saj gre za svetel, srečen in topel dogodek. Skozi fotografije, na dokumentaren način, pripovedujeva zgodbo. Ustvariva pa tudi klasične portrete mladoporočenca.

Ob prejemu fotografij vaju čaka posebno presenečenje.

Ponudbo poročnega fotografiranja sestavlja mali, srednji, veliki in deluxe paket. (Za več informacij glej zavihek Cenik.)

Mali paket je namenjen parom, ki želijo imeti fotografiran civilni in cerkveni obred, njune portrete na lokaciji in skupinsko fotografijo s svati.

Srednji paket je namenjen parom, ki si želijo imeti fotografirano šrango, civilni in cerkveni obred, portrete para in skupinsko fotografijo ter fotografije poročnega slavja (do razreza torte, meta šopka in podvezice). V ponudbi je vključena možnost brezplačnega predporočnega fotografiranja.

Veliki paket je namenjen parom, ki si želijo imeti fotografirane poročne priprave pri nevesti in ženinu, šrango, civilni in cerkveni obred, portrete para, skupinsko fotografijo in fotografije poročnega slavja (do razreza torte, meta šopka in podvezice). V ponudbi je vključena možnost brezplačnega predporočna fotografiranja.

Deluxe paket je namenjen parom, ki si želijo imeti fotografirane poročne priprave pri nevesti in ženinu, šrango, civilni in cerkveni obred, portrete para, skupinsko fotografijo ter fotografije poročnega slavja (do razreza torte, meta šopka in podvezice). V tej ponudbi dobita večjo količino urejenih fotografij in deluxe darilo: canvas 30×40 cm. V ponudbi je vključena možnost brezplačnega predporočna fotografiranja.

Vsi štirje paketi vključujejo predhoden ogled vaše poročne lokacije / lokacij, možnost predhodnega srečanja s fotografoma ter potne stroške.

 

Predporočno fotografiranje

Je predpriprava na poročno fotografiranje. Lokacijo fotografiranja si izbereta sama ali pa vama pri tem pomagava, glede na vajine interese in zanimanja.

Na predporočnem fotografiranju spoznata trike poziranja, način dela in se lahko preizkusita pred objektivom. Zavedam se, da najlepše fotografije nastanejo takrat, ko je človek sproščen, vesel in ko zaupa osebi za objektivom.  

 

Družinsko fotografiranje v naravi ali pri vas doma

Pametni telefoni vam omogočajo ustvarjanje fotografij ob vsakem trenutku. Te fotografije pa so velikokrat neostre, slabo osvetljene in neprimerno ujete. Zgodi se lahko, da se fotografije na telefonu po pomoti izbrišejo. Velikokrat so mamice in očetje v vlogi fotografa, zato so otroci na fotografiji sami.

Zavedati se moramo, da so fotografije neponovljiv spomin na otrokovo odraščanje, tako za vas kot za vašega malčka, zato priporočam, da se za družinsko fotografiranje odločite vsaj enkrat letno.

Družinsko fotografiranje v naravi ali pri vas doma (v kolikor bi želeli fotografiranje na vašem domu), je na voljo v vseh letnih časih. Primerno je za vsako družinico. Priporočljivo je za otroke od 7. mesecev dalje, ko že lahko sami sedijo in opazujejo okolico. 

Čas fotografiranja: do 1 ure.

V primeru družinskega fotografiranja v naravi imejte s seboj pijačo pa tudi kakšen manjši prigrizek za na pot. Oblecite se v udobna oblačila. Pri izbiri barve oblačil vam svetujem glede na letni čas fotografiranja. Izogibajte se večjih potiskov in napisov na oblačilih, ki lahko odvrnejo pozornost od vas. Predlagam, da prinesete se seboj odejo za piknik kot tudi najljubše otrokove igrače.

Na fotografiranju najprej ustvarim klasične družinske fotografije. Kasneje otroka pustimo pri igri, jaz pa ujamem pristne, zabavne trenutke. Pri fotografiranju mi običajno pomaga asistent Marko Pečovnik. Na fotografiranju se v vlogi modela preizkusita tudi starša.

 

Fotografiranje nosečnic v naravi

Fotografiranje poteka na lokaciji, ki si jo sami izberete ali pa vam jo predlagam jaz. S seboj lahko pripeljete vašega partnerja in ostale člane družine. Fotografiranje vključuje portrete nosečnice, detajli trebuščka, fotografije s partnerjem in z ostalimi družinskimi člani. (Za več informacij glej zavihek Cenik.) 

Čas fotografiranja: do 1 ure.

 

Fotografiranje novorojenčkov

Pri fotografiranju novorojenčkov gre za “lifestyle” fotografije, to pomeni, da fotografiram trenutke, ko mamica drži v rokah novorojenčka, trenutke, kjer se vidijo pristna čustva, brez dodatnih rekvizitov. Seveda lahko prinesete vaše rekvizite, otrokov najljubši medvedek je vedno dobrodošel. Ustvarim tudi klasično skupinsko fotografijo z vsemi družinskimi člani. 

Čas fotografiranja: do 2 uri.

 

Portretno fotografiranje v naravi ali v prostoru

Pri portretnem fotografiranju vedno prisluhnem vašim željam. Na fotografijah želim ujeti vaš karakter in sproščenost ob fotografiranju. Med fotografiranjem vas usmerjam pri poziranju ter sproti pokažem kakšno fotografijo, ki pri tem nastane.

Lokacijo fotografiranja izberete vi ali pa vam jo predlagam jaz.

Čas fotografiranja do 1 ure.

 

Fotografiranje dogodkov

Pri fotografiranju dogodkov se osredotočim na ustvarjanje zgodbe iz fotografij. Iščem najlepše detajle in pristne motive. Takšni dogodki so lahko otroški rojstni dnevi, rojstni dnevi odraslih, 50 letnice, praznovanja podjetij, festivali, fotografiranje plavalnih tečajev itd. 

 

Fotografiranje krsta

Fotografiranje združuje reportažni stil fotografiranja krsta in ustvarjanje portretov na lokaciji. V paketu so vključeni portreti krščenca, fotografija z botrom, skupinska fotografija, detajli in fotografiranje obreda.

 

Fotografiranje za podjetja

V današnji dobi socialnih omrežij in prisotnosti na spletu, je dobra fotografija ključna za prodajo. Fotografija je prvi stik vašega podjetja na spletu s potencialnim kupcem, zato je pomembno, da je kvalitetna in premišljeno izbrana. Predstaviti mora “karakter” vašega podjetja in vašo poslovno vizijo.

Fotografiranje za podjetja vključuje:

  • fotografije poslovnih portretov (Dobra profilna fotografija na LinkedIn-u daje večje zaupanje vaših strank v podjetje in njegove uspehe.)
  • fotografije vaših izdelkov (Te fotografije morajo biti ostre, z dobrim kadrom in prave resolucije).
  • fotografije poslovnih prostorov in proizvodenj (Urejeni prostori podjetja “dihajo” njegovo uspešnost.)
  • fotografiranje turističnih ponudb (Turistične agencije, AirBnb, hoteli, …)

Vsakemu podjetju pripravim prilagojeno ponudbo.

 

Za ponudbo mi pišite na info@nivesbrelihphotography.si.