Home » Portretno fotografiranje z Zori Jakolin

Portretno fotografiranje z Zori Jakolin

Pri predstavitvi vašega podjetja je klasični poslovni portret vsekakor pomemben in ne sme manjkati na vaši spletni strani. Prepričana pa sem, da lahko klasične portrete popestrite z nekoliko bolj sproščenimi portreti, ki poudarijo vašo osebnost in ljubezen do dela, ki ga opravljate.

“Sproščeno” poslovno portretno fotografiranje je namenjeno vsem podjetnikom, ki si želijo pristnih trenutkov in motivov, s katerimi se lahko vaši kupci bolj poenotijo in vam zato hitreje zaupajo. Takšne fotografije popestrijo vaše objave na Instagramu, Facebooku ali na spletni strani. Sem sodi tudi fotografiranje detajlov in drugih motivov v vašem ustvarjalnem procesu. Nič ni lepšega kot ujeti osebo “v elementu”, ko je srečen v delu, ki ga opravlja s srcem.

Primer sproščenih portretov sem ustvarila z Zori Jakolin, ki jo najdete pod znamko Zory Events. Zori je energična organizatorka poslovnih dogodkov, ponuja svetovanje na področju brandinga, marketinga in prodaje, je lastnica licence za business caffe Slovenija ter inspiracijska kreatorka projektov in blagovnih znamk.

Foto: Nives Brelih

Ličenje & pričeska: Sanela Jezdimirović